Kysymyksiä & Vastauksia

Self-storage varasto sopii niin yksityisille kuin yrityksillekin, jotka hakevat turvallista ja joustavaa vaihtoehtoa tavaran varastointiin
Kyllä. Kaikissa m2 Self Storage kohteissa on tallentava videovalvonta ja kulunvalvonta.
Pääset sisään varastoon henkilökohtaisella koodillasi milloin tahansa minä viikonpäivänä tahansa 06:00 – 22:00 välisenä aikana.
Mahdollistaaksemme alhaisen hinnan, emme vaadi sinua ostamaan vakuutusta. Voit tarkistaa vakuutusyhtiöltäsi korvaako kotivakuutuksesi kodin ulkopuolella säilytettävät tavarat tai hankkia oman vakuutuksen tavaroillesi

Ellet ole varma kuinka ison tilan tarvitset, voit käyttää sivuillamme olevaa varastotilan laskuria arvioidaksesi tilantarpeesi.

Emme vaadi pitkiä vuokrasopimuksia, voit vuokrata varaston joko kuukaudeksi kerrallaan tai pidemmäksi ajaksi. Irtisanomisaika on 1 kuukausi.

Vuokrasopimuksen minimi kesto on 1 kuukausi. Jos esimerkiksi vuokraat varaston kuun 14. päivänä jatkuu se seuraavan kuukauden 13. päivään asti.

Kyllä. Varmistaaksemme, että tavarasi ovat turvassa sinun pitää tuoda oma riippulukko, johon vain sinulla on avain.

Vuokrakohteeseen ei ole sallittua varastoida elintarvikkeita eikä räjähtävää, palonarkaa, ympäristölle vaarallista tai muulla tavoin vahingollista tavaraa. Varaston käyttö muuhun tarkoitukseen kuin tavaran säilytykseen on ehdottomasti kielletty.